Úvodní stránka / Kurzy celoživotního vzdělávání / Odborné kurzy (potravinářství, zemědělství, lesnictví, technika) / Kurz Základy sommelierství

Kurz Základy sommelierství

Pro koho je kurz určen

pro širokou veřejnost, pro zájemce o danou problematiku, milovníky vína

Výstup studia

absolventi obdrží osvědčení o absolvování kurzu

Délka a organizace kurzu

1. den - teoretická + praktická výuka - v areálu Mendelovy univerzity v Brně, 8 vyuč.hodin

.

Vyučující a odborný garant kurzu:
Ing. Kamil Prokeš - mistr ČR v sekání sektů, pravidelný účastník sommeliérských soutěží, enolog vinařství Proqin, asistent na Ústavu vinohradnictví a vinařství
.

2.den - návštěva Národního salonu vín ve Valticích (program A1 - volná degustace http://www.salonvin.cz/salon-vin/oteviraci-doba-programy/)

Obsah kurzu

  • poznání zásad při podávání vína, jeho příprava před podáváním
  • parametry servisu na degustace
  • snoubení pokrmů s jednotlivými druhy vín
  • historie révy vinné, základní odrůdy révy vinné v gastronomii
  • vinařské oblasti ve světě, druhy světových vín
  • praktické ukázky servírování a degustace vína

Termín kurzu

15. a 16. 1. 2015

Cena kurzu

2 900,- Kč

(kurz je akreditovaný, osvobozen od DPH)

Možnost dárkových poukazů !

Cena kurzu zahrnuje náklady na lektory, stud.materiál, víno; autobusovou dopravu z Brna do Valtic a zpět, vstupné do Národního salonu vín

Ve skupince se předpokládá cca 15 - 20 účastníků.

Přihlašovací formulář

Podávám přihlášku na kurz:
   
Osobní údaje
Jméno, Příjmení, Titul:
Datum a místo narození:
Adresa:
PSČ:
Telefon:
E-mail:
   
Fakturační údaje
Název firmy:
Sídlo firmy:
IČO:
DIČ:
   
Souhlasím se zasíláním aktuální nabídky kurzů ICV na e-mail
Kde jste se o nabídce kurzu dozvěděl/a?
Souhlasím s obchodními podmínkami ICV MENDELU v Brně
Kolik je dva plus dva (odpovězte číslem):

Kontakty

Ing. Šobová Zdeňka- organizační zajištění


Fotogalerie